Detachering


Tijdelijke vervanging in verband met ziekte of zwangerschap, deadlines van belangrijke projecten, seizoensarbeid of andere onverwachtse pieken in de personeelsbehoefte vragen om een snelle en efficiënte oplossing om onderbezetting en toename van de werkdruk op het huidige personeel te voorkomen. Detachering via Ace Service Group biedt in deze situaties uitkomst. We helpen u graag bij het invullen van uw tijdelijke personeelsbehoefte. Wat de reden van detachering ook is, onze specialisten zorgen snel voor de juiste professional op de juiste plek.

Ace Service Group richt zich vooral op de volgende sectoren:

  • Overheid en Non-profit
  • Zorg en Welzijn
  • Onderwijs en Sociaal Domein

Ook hebben we zeer regelmatig vacatures voor functies binnen Infra, Industrie, IT en Sales.

De gedetacheerde treedt voor de duur van de opdracht in dienst bij Ace Service Group. U huurt deze werknemer voor de duur van de opdracht in. Hierdoor geeft u voor deze medewerker het werkgeversschap uit handen, Ace Service Group is formeel werkgever van de gedetacheerde werknemer. Dit betekent dat wij alle werkgeversverplichtingen op ons nemen. Uiteraard is het mogelijk om de gedetacheerde medewerker na afloop van de opdracht zelf in dienst te nemen.

Voor u als opdrachtgever biedt detachering een scala aan interessante voordelen:

  • Altijd de beschikking over de juiste personeelsinzet bij een wisselende personeelsbehoefte
  • De gedetacheerde staat niet op uw loonlijst
  • Beperkt ziekterisico
  • Verlengde proefperiode
  • Geen werkgeversverplichtingen

Ace Service Group werkt bij detachering geheel conform de NEN 4400-1 norm en is door Stichting Normering Arbeid in haar register van gecertificeerde ondernemingen opgenomen. De Verklaring van Registratie is hier in te zien. Als opdrachtgever bent u hierdoor gevrijwaard van ketenaansprakelijkheid van premie- en belastingafdracht. Ace Service Group beschikt tevens over een G-rekening. Zo bent u op ieder moment verzekerd van de juiste personeelscapaciteit, zonder zorgen achteraf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van detachering via Ace Service Group? Neem dan direct contact op om te bekijken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.