Recruitment


Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature kan een kostbare en tijdrovende aangelegenheid zijn. Het hele proces vanaf het opstellen en uitzetten van de vacature, het afhandelen van reacties, het spreken van kandidaten tot de daadwerkelijke contractonderhandelingen nemen al snel meer dan 40 uur per vacature in beslag. Omdat de arbeidsmarkt aantrekt beconcurreren werkgevers elkaar om het schaarse talent aan te trekken. Advertentietarieven op de bekende job-boards zijn torenhoog en bieden nooit een garantie op het gewenste resultaat.

Met onze ervaring in het bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt staan we u graag bij in de jacht op de perfecte match. Onze recruiters hebben een uitgebreid netwerk en werven snel en efficiënt de juiste kandidaat voor uw vacature. We helpen u bij het opstellen van het functieprofiel en een aansprekende, goed geschreven vacaturetekst. Door het uitzetten van een multi-channel wervingsstrategie maximaliseren we de kans om de beste kandidaat te vinden. We maken hierbij onder andere gebruik van onze eigen netwerken, social media, vacaturebanken en het plaatsen van advertenties in zowel digitale als gedrukte media. Binnenkomende reacties behandelen we kritisch, maar ook integer en met respect. Binnen 4 weken heeft u een of meerdere kandidaten die aan het gestelde profiel voldoen aan tafel.

Voorafgaand aan het proces stellen we een fixed fee op, afhankelijk van het bruto jaarsalaris van de benoemde kandidaat. Zo blijven zowel het proces als de kosten transparant en overzichtelijk.

Wilt u meer informatie over recruitment via Ace Service Group? Of bent u benieuwd naar onze tarieven? Stuurt u ons dan een e-mail op recruitment@ace-servicegroup.nl of bel 06 1939 0691. We staan u graag te woord.