Professionals


Vanuit Oosterhout en Zwolle bedient Ace Service Group haar netwerk van opdrachtgevers in de sectoren Overheid & Non Profit, Zorg & Welzijn, Onderwijs, Sales en IT met zowel vaste nieuwe collega’s als flexibel in te zetten professionals. 

Je kunt op de volgende manieren via Ace Service Group aan de slag bij een van onze opdrachtgevers:

In loondienst
Je krijgt van ons een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Je verricht jouw werkzaamheden voor onze opdrachtgever maar bent formeel gezien in dienst bij Ace Service Group.

Projectovereenkomst
Je werkt op projectbasis tijdelijk bij een van onze opdrachtgevers. Van Ace Service Group krijg je een contract voor de duur van dit project aangeboden. Bij het eindigen van het project eindigt ook de arbeidsovereenkomst. Onze recruiters gaan na afloop van het project voor jou op zoek naar een nieuw project.

Als freelancer
Ace Service Group biedt jou een freelance-opdracht aan en je sluit een overeenkomst van opdracht met een van onze opdrachtgevers. Voor deze service vragen wij per opdracht een eenmalige, vooraf afgesproken, bemiddelingsfee. 

Vast dienstverband bij onze opdrachtgever
Wij zijn bereid om onze gedetacheerde kandidaten te laten gaan. Na afloop van de afgesproken periode voor een detacheringsopdracht ben je vrij om met onze opdrachtgever om tafel te gaan voor een vast dienstverband. Zo kun jij detachering via Ace Service Group gebruiken om het beste uit jouw carrière te halen.