Werken voor een gemeente

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Finance functies

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Office Support

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Communicatie functies

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Freelance bemiddeling

Maak gebruik van ons netwerk

Werken in de financiële sector

De financiële sector, doorgaans ook wel finance of financiële branche genoemd, blijft een interessante keuze voor wie analytisch en gedreven is ingesteld en waarde hecht aan een dynamische werkomgeving. Wie zoekt naar vacatures in de financiële branche heeft een grote keuze uit verschillende functies bij een grote verscheidenheid aan organisaties. Waar voorheen een financieel medewerker vooral werd gezien als iemand die ‘goed is met getallen’ is of als degene die ‘de cijfers bijhoudt’ is er nu behoefte aan heel andere vaardigheden en competenties. Tegenwoordig opereren financiële ondernemingen wereldwijd en bewegen zij voortdurend mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Om deze redenen binnen de financiële branche veel vraag naar data analisten, experts in databeveiliging en online commercieel medewerkers. Maar ook voor wie op zoek is naar werk als boekhouder, financieel administratief medewerker, acceptant of schadebehandelaar is er in de financiële sector volop werk te vinden.

 

Redenen om voor een baan binnen finance te kiezen

  • Werkgelegenheid. Binnen finance is de vraag naar gedreven en gespecialiseerde professionals altijd groot. Met wat ervaring en de juiste diploma’s of certificaten zoals WFT is er vrijwel altijd een passende functie te vinden.
  • In de financiële branche geen gebrek aan doorgroeimogelijkheden. Er is altijd ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wie verder wil groeien zit binnen de financiële sector goed.
  • De financiële sector biedt volop uitdaging aan professionals die houden van complexe vraagstukken en bezig willen zijn met de nieuwste technologische ontwikkelingen.
  • En, ‘last but not least’; de financiële sector staat bekend om de uitstekende salarissen en arbeidsvoorwaarden! 

 

Een nieuwe baan binnen de financiële branche

Zoals we eerder als schreven: wie op zoek gaat naar een nieuwe job binnen finance heeft volop keus. Van onze opdrachtgevers uit de financiële sector krijgen we regelmatig aanvragen binnen om mee te helpen zoeken naar de juiste kandidaat voor een openstaande vacature. Over het algemeen zijn dit vacatures binnen de verzekeringsbranche en de financiële dienstverlening waarbij de diploma’s WFT Basis, Schade Particulieren of Schade Zakelijk een pre zijn. Heb je enige ervaring binnen de financiële  sector en ben je in bezit van een of meerdere diploma’s of certificaten binnen dit vakgebied? Dan komen we graag met jou in contact!


Vacatures binnen finance

Ben je op zoek naar een nieuwe baan binnen de financiële sector? Ons actuele vacatureaanbod binnen finance kun je hier vinden. Deze lijst wordt dagelijks aangevuld met nieuwe vacatures.

Staat de vacature die je zoekt er momenteel niet tussen maar wil je wel laten weten dat je op zoek bent naar een nieuwe baan of interim opdracht? Laat onze recruiters dan weten dat je beschikbaar bent en schrijf je in! Zodra er een passende vacature voor jou binnen komt nemen we direct contact met je op.

Ben jij een beschikbare professional op MBO+ / HBO of WO niveau met ervaring binnen finance?

Neem dan contact op om samen jouw mogelijkheden te bekijken!

We zijn bereikbaar op 085 060 6095

CONTACT

Ace Service Group B.V.
Westerlaan 51
8011 CA Zwolle
085 060 6095
info@ace-servicegroup.nl