Onze mogelijkheden voor professionals

Vooral voor (semi-)overheidsinstellingen zoals gemeenten, omgevingsdiensten en provincies werven we actief professionals voor de meest uiteenlopende functies. Maar ook voor vaste en tijdelijke functies en freelance opdrachten op het gebied van finance, office support, onderwijs, welzijn, communicatie en non-profit kun je bij ons terecht.  We komen graag met je in contact.

Vast 

Voor diverse opdrachtgevers voeren we zoekopdrachten uit naar geschikte professionals die in vaste dienst willen treden. Wij verbinden vraag en aanbod op de arbeidsmarkt en brengen jou in contact met je nieuwe werkgever. 

 

Flexibel

Voor tijdelijke functies en interim opdrachten zijn we op zoek naar professionals die bij ons in loondienst willen komen. Bijvoorbeeld op basis van detachering of uitzenden. Je bent bij ons in loondienst maar verricht jouw werkzaamheden bij onze opdrachtgever.

Freelance

 Werk je als ZZP-er op freelance basis? Veel interim opdrachten kunnen door zelfstandige professionals worden uitgevoerd. Jij bepaalt jouw eigen uurtarief en doet de eventuele onderhandelingen zelf. Uiteraard werken we alleen met goedgekeurde modelovereenkomsten van de Belastingdienst.

Voor wie?

Onze professionals werken bij opdrachtgevers uit verschillende branches, waaronder:

(Semi-) Overheid

Voor gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en lokale samenwerkingsverbanden bemiddelen we in zeer uiteenlopende functies.

Office Support

Onder andere personal assistants, officemanagers, (bestuurs)secretaresses en DIV medewerkers.

Communicatie en PR

Communicatieadviseurs, PR medewerkers, content marketeers en social media experts.

 

Voordelen voor jou als professional

Persoonlijk

Je hebt altijd contact met een vast aanspreekpunt voor al jouw vragen. Tijdens de looptijd van de opdracht kun je met alle vragen bij jouw eigen contactpersoon terecht. 

Controle over jouw carriere

Ben je net afgestudeerd of begeef je je na een aantal jaren weer voor het eerst op de arbeidsmarkt? Wij helpen je op weg!

Een bewezen netwerk

In de afgelopen jaren hebben onze professionals voor talloze opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches opdrachten vervuld. Maak gebruik van ons netwerk!

 

Professionaliteit en matchmaking staan centraal voor Ace Service Group. Fijn eerste contact en daarna ging het allemaal vrij snel. Binnen 2 weken op een eerste gesprek bij de klant en direct aangenomen. Ook zorgen ze voor hele fijne nazorg tijdens het project door na een aantal weken contact op te nemen om te kijken hoe het gaat op de job.

Google review van een professional

Geweldig bedrijf, alles is er goed georganiseerd en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Topmensen werken er!

Google review van een professional

Zeer behulpzaam bedrijf met fijne mensen. Altijd snel antwoord op vragen en een menselijke benadering ipv een nummertjesgevoel.

Google review van een professional

Liever direct telefonisch contact? Onze consultants nemen graag de tijd voor je. 

We zijn bereikbaar op 085 060 6095

We werken onder andere voor

CONTACT

Ace Service Group
Grote Voort 221
8041 BK Zwolle
085 060 6095

Copyright © 2020 Ace Service Group
Alle rechten voorbehouden