Werken voor een gemeente

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Finance functies

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Office Support

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Communicatie functies

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Freelance bemiddeling

Maak gebruik van ons netwerk


Office support, administratief en secretarieel werk

Administratieve en secretariële krachten zijn onmisbaar in iedere branche. Vrijwel iedere onderneming heeft minimaal één of meerdere administratieve of secretariële medewerkers in dienst. Een goede administratieve backoffice vormt de basis van een goed gestructureerd werkproces waarin dagelijkse werkzaamheden op een accurate manier worden afgehandeld en gedocumenteerd. Administratieve functies komen in allerlei soorten voor. Administratief Medewerkers betalingsverkeer of crediteurenbeheer houden zich bezig met het controleren, opstellen en inboeken van in- en verkoopfacturen en bewaken de crediteurenadministratie. Management Assistenten en Secretarieel Medewerkers, soms ook wel Office Managers genoemd,  ondersteunen managers, afdelingen en directies met taken als agendabeheer, notuleren tijdens vergaderingen, organiseren van bijeenkomsten en telefoonafhandeling. Administratief Backoffice Medewerkers houden zich voornamelijk bezig met het verzamelen, beheren en verwerken van gegevens. Voor wie op zoek is naar Administratief of Secretarieel werk is er over het algemeen volop werk te vinden.

 

Redenen om voor een administratieve functie te kiezen

  • Werkgelegenheid. Voor wie een afgeronde MBO opleiding in de richting van secretarieel of administratief werk heeft afgerond is er altijd wel een leuke functie te vinden.
  • Telefoonafhandeling, gegevensinvoer, afhandelen van e-mail en post, het opstellen van brieven of facturen en het bijhouden van dossiers. Als Administratief Medewerker heb je over het algemeen een uitgebreid takenpakket van afwisselende werkzaamheden.
  • Als Administratief of Secretarieel Medewerker werk je met belangrijke gegevens of zorg je voor een duidelijke planning en correspondeer je met klanten en opdrachtgevers. Verantwoordelijke taken waar niet iedereen voor geschikt is.
  • In veel Administratieve en Secretariële functies is het mogelijk om part-time of soms zelfs vanuit huis te werken. Ideaal voor wie deze functie combineert met andere werkzaamheden, een studie of het gezin.

 

Veelvoorkomende administratieve en secretariële vacatures

  • Administratief Backoffice Medewerker
  • Office Manager
  • Medewerken Debiteuren en Crediteurenadministratie
  • Managementassistente
  • Commercieel-administratief Medewerker

Administratieve en secretariële vacatures

 
Wie op zoek gaat naar administratieve of secretariele functies heeft volop keuze. Vanuit opdrachtgevers uit allerlei branches zoals finance, juridisch, overheid, non-profit en gemeenten krijgen we regelmatig administratieve en secretariële vacatures binnen.Over het algemeen zijn onze opdrachtgevers op zoek naar kandidaten met administratieve of secretariële werkervaring en met een afgeronde MBO opleiding richting secretarieel of administratief werk. Een afgeronde Schoevers opleiding op HBO of MBO niveau staat ook zeer goed op het cv. Het actuele vacatureaanbod van administratieve en secretariële functies kun je hier vinden.

We houden ons dagelijks bezig met het matchen van kandidaten en opdrachtgevers en zetten onze ervaring graag in om jou op weg te helpen naar je nieuwe baan. Wil je dat we je op de hoogte houden zodra we een passende vacature binnen krijgen? Laat onze recruiters dan weten dat je beschikbaar bent en schrijf je in!

Ben jij een beschikbare professional op MBO+ / HBO met administratieve of secretariële ervaring?

Neem dan contact op om samen jouw mogelijkheden te bekijken!

We zijn bereikbaar op 085 060 6095

CONTACT

Ace Service Group B.V.
Westerlaan 51
8011 CA Zwolle
085 060 6095
info@ace-servicegroup.nl

KVK: 72022787
BTW: NL858949763B0

OPDRACHTGEVERS

Onze dienstverlening
Vestigingen
Contactgegevens
Zekerheid voor opdrachtgevers
Vacature melden