Zorgeloos inhuren

De oplossing voor uw personeelsvraagstuk zonder verrassingen achteraf

Onze dienstverlening

Recruitment, detachering, uitzenden en HR advies

Wat kunnen we voor u doen?

Ace Service Group is gespecialiseerd intermediair op het gebied van zowel vast als flexibel werk. Op het gebied van detachering  richten we ons voornamelijk op de vakgebieden overheid, office support, communicatie en finance. Op het gebied van uitzenden en werving en selectie bedienen we opdrachtgevers uit vrijwel iedere branche. We opereren landelijk en fungeren als spil tussen kandidaat en opdrachtgever met een scala aan diensten op het gebied van staffing, waaronder; detachering, werving & selectie, uitzenden, freelance bemiddeling, flexpoolbeheer en HR advies. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijk contact, korte lijnen en een no-nonsense dienstverlening. 

 

De zoektocht naar de juiste kandidaat

Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature kan voor een onderneming een kostbare en tijdrovende aangelegenheid zijn. Het gehele proces vanaf het opstellen en uitzetten van de vacature, het afhandelen van reacties, het spreken van kandidaten tot de daadwerkelijke contractonderhandelingen nemen al snel meer dan 40 uur per vacature in beslag. Omdat de arbeidsmarkt aantrekt beconcurreren werkgevers elkaar om het schaarse talent aan te trekken. Advertentietarieven op de bekende job-boards zijn torenhoog en bieden nooit een garantie op het gewenste resultaat.

Wat Ace Service Group voor uw organisatie kan betekenen


De personeelsbehoefte van iedere onderneming is anders. Wij stemmen onze dienstverlening af op deze behoefte. Of het nu gaat om die ene lastig in te vullen vacature voor een vaste medewerker of om het opzetten van een pool van flexibel in te zetten krachten voor tijdens seizoensdrukte: wij helpen u verder.

Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit:

  • Werving & selectie
  • Detachering & uitzenden
  • Flexpoolmanagement
  • Bemiddeling van freelancers

Detachering en uitzenden

 

Tijdelijke vervanging in verband met ziekte of zwangerschap, deadlines van belangrijke projecten, seizoensarbeid of andere onverwachtse pieken in de personeelsbehoefte vragen om een snelle en efficiënte oplossing om onderbezetting en toename van de werkdruk op het huidige personeel te voorkomen. Detachering biedt in deze situaties uitkomst. We helpen u graag bij het invullen van uw tijdelijke personeelsbehoefte. Wat de reden van detachering ook is, met behulp van ons uitgebreide netwerk zorgen we snel voor de juiste professional op de juiste plek.

Ace Service Group is werkgever van de gedetacheerde. Voor de duur van de opdracht huurt u deze professional in. Hierdoor geeft u voor deze medewerker het werkgeversschap uit handen. Dit betekent dat wij alle werkgeversverplichtingen en de bijbehorende administratie op ons nemen. Uiteraard is het mogelijk om de gedetacheerde medewerker na afloop van de opdracht zelf in vaste dienst te nemen. Hierover maken we vooraf graag heldere afspraken zodat zowel u als de gedetacheerde weten waar u aan toe bent.

 

Voor u als opdrachtgever biedt detachering een aantal interessante voordelen:

  • De gedetacheerde staat niet op de loonlijst van uw organisatie
  • Geen ziekterisico
  • Indien gewenst, een verlengde proefperiode
  • Geen werkgeversverplichtingen
  • Altijd de beschikking over de juiste personeelsinzet
  • Op- en afschalen is bij een uitzendconstructie per dag naar behoefte mogelijk, ideaal bij seizoens- of piekdrukte

 

Werving & Selectie

Met onze ervaring in het bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt staan we u graag bij in de jacht op de perfecte match. Onze recruiters hebben een uitgebreid netwerk en werven snel en efficiënt de juiste kandidaat voor uw vacature.

We helpen u bij het opstellen van het functieprofiel en een aansprekende, goed geschreven vacaturetekst. Door het uitzetten van een multi-channel wervingsstrategie maximaliseren we de kans om de beste kandidaat te vinden. We maken hierbij onder andere gebruik van onze eigen netwerken, social media, vacaturebanken en het plaatsen van advertenties in zowel digitale als gedrukte media. Binnenkomende reacties behandelen we kritisch, maar ook integer en met respect. Binnen 2 weken heeft u een of meerdere kandidaten die aan het gestelde profiel voldoen aan tafel.

Voorafgaand aan het proces stellen we een fixed fee op, afhankelijk van het bruto jaarsalaris van de benoemde kandidaat. Zo blijven zowel het proces als de kosten transparant en overzichtelijk. Onze diensten voor werving & selectie bieden we altijd op basis van no cure, no pay aan. 

CONTACT

Ace Service Group B.V.
Westerlaan 51
8011 CA Zwolle
085 060 6095
info@ace-servicegroup.nl

KVK: 72022787
BTW: NL858949763B0

OPDRACHTGEVERS

Onze dienstverlening
Vestigingen
Contactgegevens
Zekerheid voor opdrachtgevers
Vacature melden