Werken voor een gemeente

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Finance functies

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Office Support

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Communicatie functies

Vacatures op MBO/HBO en WO niveau

Freelance bemiddeling

Maak gebruik van ons netwerk

Onze mogelijkheden voor professionals

Voor diverse opdrachtgevers uit het publieke domein zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor openstaande vacatures. Vooral voor werk bij gemeenten, provincies en omgevingsdiensten werven we actief professionals voor de meest uiteenlopende functies op MBO/HBO en WO niveau. Maar ook voor vaste en tijdelijke functies op het gebied van finance, onderwijs, zorg, welzijn, office support en non-profit kun je bij ons terecht. 

Je kunt op de volgende manieren via Ace aan de slag:

Projectovereenkomst

Je werkt op projectbasis tijdelijk bij een van de opdrachtgever van onze uitzendpartners. Van onze uitzendpartner krijg je een contract voor de duur van dit project aangeboden. Bij het eindigen van het project eindigt ook de arbeidsovereenkomst. Onze recruiters gaan na afloop van het project voor jou op zoek naar een nieuw project.

Als freelancer

Ace biedt jou een freelance-opdracht aan en je sluit een overeenkomst van opdracht met een van onze opdrachtgevers. Voor deze service vragen wij per opdracht een vooraf afgesproken bemiddelingsfee. Bekijk hier onze mogelijkheden voor freelancers en ZZP-ers.

In loondienst

Je krijgt van een van onze uitzendpartners een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Je bent hier in dienst maar je verricht jouw dagelijkse werkzaamheden voor de opdrachtgever waar je gedetacheerd bent. Als gedetacheerde professional draai je als volwaardig teamlid mee bij de opdrachtgevers van onze uitzendpartners.

Vast dienstverband bij onze opdrachtgever

Wij zijn bereid om onze gedetacheerde kandidaten te laten gaan. Na afloop van de afgesproken periode voor een detacheringsopdracht ben je vrij om met onze opdrachtgever om tafel te gaan voor een vast dienstverband. Zo kun jij detachering  gebruiken om het beste uit jouw carrière te halen.

 

 

Ben jij een beschikbare professional op MBO+ / HBO of WO niveau en heb je enige ervaring bij een gemeente, lokale overheid, een omgevingsdienst of de provincie?

Neem dan contact op met een van onze recruitment consultants om samen jouw mogelijkheden te bekijken!

We zijn bereikbaar op 085 060 6095

CONTACT

Ace Service Group B.V.
Grote Voort 221
8041 BK Zwolle
085 060 6095
info@ace-servicegroup.nl