Onze dienstverlening

Ace Service Group is gespecialiseerd intermediair op het gebied van zowel vast als flexibel werk. We opereren landelijk als spil tussen professional en opdrachtgever met een scala aan diensten op het gebied van staffing, recruitment en HR advies. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijk contact, korte lijnen en een no-nonsense dienstverlening.

Recruitment

Op zoek naar vaste invulling van een vacature? We zijn specialisten in Werving en Selectie van professionals op MBO/HBO en WO niveau. Van starters tot ervaren krachten, wij vinden de ideale kandidaat.

Detachering

Snel extra capaciteit of specifieke kennis nodig? Of op zoek naar directe vervanging van een medewerker? Voor tijdelijke projecten of vacatures zoeken we snel de juiste kandidaat.

HR Advies

Vragen over loonbelasting, de WAB, ziekteverzuim, CAO’s of arbeidsrecht? Onze consultants zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en delen deze kennis natuurlijk graag.

Een betrouwbare partner

NEN 4400-1 gecertificeerd

Ace Service Group is volledig NEN 4400-1 gecertificeerd en als zodanig opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid. 

G-rekening

Uiteraard beschikken we over een g-rekening. Wanneer u zaken doet met een NEN 4400-1 gecertificeerde partner en 25% van het totale factuurbedrag op de g-rekening stort is uw onderneming gevrijwaard van eventuele inlenersaansprakelijkheid. 

100% compliant

Ace Service Group werkt altijd volgens de laatste wet- en regelgeving. Natuurlijk zijn we WAADI geregistreerd en voor de inzet van zelfstandige professionals maken we enkel gebruik van goedgekeurde Modelovereenkomsten van de Belastingdienst.

Compliant
Recruitment2

Recruitment

Snel in contact met de juiste kandidaat

We nemen het volledige wervingsproces over en stellen alleen de meest geschikte kandidaten voor. 

100% zekerheid

Een nieuwe medewerker liever eerst een aantal maanden op proef? We bieden de mogelijkheid van Deta-vast waarbij onze kandidaat pas na een vooraf afgesproken periode van detachering in vaste dienst treedt. 

Fixed fee

De kosten voor het wervingsproces houden we overzichtelijk en transparant door het afspreken van een vaste fee.

Detachering

Tijdelijke vervanging

Wanneer een medewerker uitvalt door bijvoorbeeld ziekte of verlof is een passende invulling van deze positie gewenst. Detachering is de ideale oplossing om snel up-to-date kennis en ervaring in huis te halen.

Continuïteit én flexibiliteit

Betaal alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren en behoud de controle over snel op- en afschalen.

Vaste invulling van uw vacature

Bevalt de samenwerking goed tijdens de periode van detachering? Overname van onze professionals is altijd bespreekbaar.

Recruitment
FAQ

HR Advies

CAO’s

Onze consultants zijn altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in CAO’s. 

Wet Arbeidsmarkt in Balans

We werken uiteraard geheel conform de WAB. Deze kennis delen we natuurlijk graag.

HR vraagstukken

Vragen over loonbelasting, arbeidsrecht of de in- en doorstroom van medewerkers? Onze consultants helpen je graag verder.

Copyright © 2024 Ace Service Group - Alle rechten voorbehouden