Zorgeloos inhuren

Ace Service Group is een onafhankelijke intermediair op het gebied van vaste en flexibele arbeid. Bij de inhuur van tijdelijke professionals wilt u zaken doen met een betrouwbare partner om risico’s op het gebied van inlenersaansprakelijkheid uit te sluiten. Wij beheren flexpools, vinden het juiste talent, screenen kandidaten en zorgen voor de juiste contracten die voldoen aan wet- en regelgeving. Ook op het gebied van de inhuur van zelfstandige professionals.

Een betrouwbare partner

NEN 4400-1 gecertificeerd

De norm NEN 4400-1 toetst tweemaal per jaar of ondernemingen voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit hun bedrijfsactiviteit, het ter beschikking stellen van arbeid. Ace Service Group is volledig NEN 4400-1 gecertificeerd.

Stichting Normering Arbeid

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen, waardoor het risico voor de inlener wordt beperkt. Ace Service Group is als NEN 4400-1 gecertificeerde onderneming opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid.

G-rekening

Ace Service Group beschikt over een g-rekening. Wanneer u zaken doet met een NEN 4400-1 gecertificeerde onderneming en 25% van het totale factuurbedrag op de g-rekening stort is uw onderneming gevrijwaard van eventuele inlenersaansprakelijkheid. 

Compliant
Copyright © 2022 Ace Service Group - Alle rechten voorbehouden