Freelance bemiddeling

De grote vraag voor menig freelancer en ZZP-er: hoe kom ik aan nieuwe opdrachten? Omdat je net lekker bezig bent aan je huidige opdracht ontbreekt het je aan tijd en aandacht voor acquisitie naar een nieuwe klus. Zodra je opdracht is afgelopen lijkt het alsof alle leuke opdrachten net bezet zijn. Voorkom dat je ‘in between jobs’ komt te zitten en maak gebruik van ons netwerk! 

Persoonlijk

We kiezen bewust voor een kleinschalige dienstverlening om het contact met jou als zelfstandige professional persoonlijk te houden. Zo weten we wat we aan elkaar hebben en kunnen we je snel helpen.

Zekerheid

Voor de bemiddeling van zelfstandig werkende professionals werken we alleen met goedgekeurde Modelovereenkomsten van de Belastingdienst. Zo kunnen we jouw zelfstandigheid 100% garanderen. 

Transparant

Jij bepaalt jouw eigen uurtarief en doet de eventuele onderhandelingen zelf. We geloven niet in oneerlijke relatie- en concurrentiebedingen. Voor onze dienstverlening rekenen we een vaste lage fee per gewerkt uur.

Voor wie?

(Semi-) Overheid

Voor gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en lokale samenwerkingsverbanden bemiddelen we in zeer uiteenlopende functies.

Office Support

Onder andere personal assistants, officemanagers, (bestuurs)secretaresses en DIV medewerkers.

Communicatie en PR

Communicatieadviseurs, PR medewerkers, content marketeers en social media experts.

FAQ
App

Voordelen voor jou als zelfstandig professional

Persoonlijk

Korte lijntjes, je hebt altijd contact met een vast aanspreekpunt voor al jouw vragen. Tijdens de looptijd van de opdracht kun je met al jouw vragen bij jouw contactpersoon terecht. 

Transparant

Jouw uurtarief bepaal je zelf. Uiteraard kunnen we je wel adviseren over de huidige gangbare tarieven in jouw vakgebied. Voor onze dienstverlening rekenen we een vaste lage fee per gewerkt uur of indien gewenst een bemiddelingsfee voor de hele opdracht.

Een bewezen netwerk

In de afgelopen jaren hebben onze professionals voor talloze opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches opdrachten vervuld. Maak gebruik van ons netwerk!

Een betrouwbare partner

Zekerheid

Gegarandeerde betaling van jouw facturen binnen 30 dagen, ook als opdrachtgevers langere betalingstermijnen hanteren.

Eerlijk

We geloven niet in oneerlijke relatie- of concurrentiebedingen die jou als zelfstandige professional belemmeren in de acquisitie van toekomstige opdrachten. 

De kleine lettertjes

Voor de bemiddeling van zelfstandig werkende professionals werken we alleen met goedgekeurde Modelovereenkomsten van de Belastingdienst. Zo kunnen we jouw zelfstandigheid 100% garanderen.

Compliant

Liever direct telefonisch contact?

Onze consultants nemen graag de tijd voor je.  We zijn bereikbaar op 085 060 6095

Bekijk alle openstaande opdrachten Inschrijven als professional
Copyright © 2022 Ace Service Group - Alle rechten voorbehouden