Onze mogelijkheden voor professionals

Vooral voor (semi-)overheidsinstellingen zoals gemeenten, omgevingsdiensten en provincies werven we actief professionals voor de meest uiteenlopende functies. Maar ook voor vaste en tijdelijke functies en freelance opdrachten op het gebied van finance, office support, onderwijs, welzijn, communicatie en non-profit kun je bij ons terecht.  We komen graag met je in contact.

Vast

Voor diverse opdrachtgevers voeren we zoekopdrachten uit naar geschikte professionals die in vaste dienst willen treden. Wij verbinden vraag en aanbod op de arbeidsmarkt en brengen jou in contact met je nieuwe werkgever. 

Flexibel

Voor tijdelijke functies en interim opdrachten zijn we op zoek naar professionals die bij ons in loondienst willen komen. Bijvoorbeeld op basis van detachering of uitzenden. Je bent bij ons in loondienst maar verricht jouw werkzaamheden bij onze opdrachtgever.

Freelance

Werk je als ZZP-er op freelance basis? Veel interim opdrachten kunnen door zelfstandige professionals worden uitgevoerd. Jij bepaalt jouw eigen uurtarief en doet de eventuele onderhandelingen zelf. Uiteraard werken we alleen met goedgekeurde modelovereenkomsten van de Belastingdienst.

Voor wie?

(Semi-) Overheid

Voor gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en lokale samenwerkingsverbanden bemiddelen we in zeer uiteenlopende functies.

Office Support

Onder andere personal assistants, officemanagers, (bestuurs)secretaresses en DIV medewerkers.

Communicatie en PR

Communicatieadviseurs, PR medewerkers, content marketeers en social media experts.

Teamwork
App

De voordelen voor jou als professional

Persoonlijk

Je hebt altijd contact met een vast aanspreekpunt voor al jouw vragen. Tijdens de looptijd van de opdracht kun je met alle vragen bij jouw eigen contactpersoon terecht. 

Controle over jouw carriere

Ben je net afgestudeerd of begeef je je na een aantal jaren weer voor het eerst op de arbeidsmarkt? Wij helpen je op weg!

Een bewezen netwerk

In de afgelopen jaren hebben onze professionals voor talloze opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches opdrachten vervuld. Maak gebruik van ons netwerk!

Liever direct telefonisch contact?

Onze consultants nemen graag de tijd voor je. We zijn bereikbaar op 085 060 6095

Bekijk alle openstaande vacatures Inschrijven als professional
Copyright © 2022 Ace Service Group - Alle rechten voorbehouden